Bericht met ballen!

Die ballen had ik wel even nodig, want… naast en vanuit het trainingsacteren… ga ik mijzelf verder ontwikkelen als coach!
Aangezien dóen de beste manier is om iets te leren, zoek ik mensen die dan weer de ballen hebben om bij mij een aantal sessies te volgen. Met als enige investering jouw tijd en energie.

Ben jij of ken jij iemand die een klein balletje, een grotere bal of een flinke skippybal graag zou willen laten rollen…? Dan zou ik zeggen, stop met nadenken en kom die sessies bij mij gewoon dóen om te ontdekken wat er mogelijk is!

Deze stap had niet niet kunnen ontstaan zonder ‘mijn raad van wijze mannen’. Richard Hulshof, bedankt voor jouw vertrouwen in mijn kunnen en jouw steun als supervisor! En Ed de Bruin, wat heb ik al veel van je geleerd over het leven en hoe mooi om ook op dit vlak uit jouw jarenlange ervaringen te mogen putten!