Coaching

Eigenlijk gaat het best lekker met je. Coaching klinkt al gauw te zwaar voor je, want hee, daar moet je toch een probleem voor hebben?

Wat je echter wel aanspreekt, is een frisse oppepper. Even de boel activeren! Het idee van eens iemand met je laten meedenken over dat ene stukje zelftwijfel of je echte wel lekker bezig bent, over hoe om te gaan met bepaald gedrag van anderen of meer het leven in het algemeen…

Dan is dit het moment dat wij samen eens gaan interActiveren! Ik denk met je mee, coach waar nodig en we houden het kort met slechts 1 tot 3 sessies. (Mocht je de indruk hebben dat je na de korte versie toch meer nodig hebt, denk ik met je mee waar je dat het beste kunt halen.)

Ik werk met het principe dat jij zelf achteraf de waarde bepaalt, want hoe kun je op dit moment weten wat een Activatie je waard is? Dit doen we op basis van wederzijds vertrouwen. Als jij mij vertrouwt dat ik je echt iets kan bieden en dat toelaat, vertrouw ik er op dat jij dat zuiver op waarde kunt schatten.

Neem gerust contact op, vragen staat sowieso vrij!