Trainingsacteren

Werk jij als trainer graag samen met een trainingsacteur die:

  Als voormalig docent/cursusontwikkelaar graag en makkelijk meedenkt over werkvormen om het effect zo groot mogelijk te maken?
  Zich gedegen voorbereidt op alles en tijdens een training toch snel kan improviseren als de situatie daar om vraagt?
  Serieus en doelgericht werkt richting leerdoelen en dit bereikt door juist ook humor in te zetten?
  Graag ziet dat deelnemers grote stappen zetten door juist van hun eigen inzicht en kunnen uit te gaan?
  Gewoonweg heel erg geniet van haar vak? 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs .
Lees meer over mij of neem direct contact op voor meer informatie over mogelijkheden.

Hoe anderen mij als trainingsacteur omschrijven kun je hier lezen…

 


Als jij mij laat spelen,
laat jij je dan raken?
Recht in je leerdoel graag!

Ervaringen trainingsacteur

“Als docent aan de opleiding tot Verpleegkundige heb ik een aantal keren samen gewerkt met Tanja. Zij speelde een moeder op het consultatie bureau of een persoon met een psychiatrische aandoening. Omdat Tanja de rollen zo levensecht kan neer zetten, beoefenen de studenten daadwerkelijk hun communicatieve en empathische vaardigheden. Sommige studenten hebben tranen in hun ogen omdat Tanja in staat is emoties op te wekken met haar spel. Voor mij is het een genot om jaarlijks een aantal dagen met Tanja te mogen samenwerken. De lessen zijn altijd sfeervol, plezierig en leerzaam.”
Gabrielle Min
Docent InHolland Amsterdam

&

“Ik heb meerdere keren met Tanja samengewerkt op de Hogeschool Rotterdam. Zij hielp mij tijdens de lessen en tijdens mondelinge toetsen voor trainingen van studenten tussen de 18 en 23 jaar. Studenten vinden het ongelooflijk spannend om met een trainingsacteur te werken. Tanja voelt haar doelgroep heel goed aan. Met haar humor en ontspannen houding weet zij het vertrouwen van de ander snel te winnen.
Tanja zet haar rol zodanig neer dat de deelnemer alle gelegenheid krijgt om zijn/haar vaardigheden te laten zien. Ze geeft haar deelnemers echt een podium. Tevens weet Tanja goed te variëren wanneer zij een rol neerzet. Dit is fijn wanneer meerdere deelnemers achter elkaar hetzelfde gesprek moeten oefenen.
In haar feedback naar de deelnemers toe is zij heel professioneel en eerlijk. Zij brengt haar feedback op een heldere en concrete manier over, zodat de deelnemer hierop kan reflecteren.
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Tanja en hoop haar nog vaak tegen te komen in dit vak.”
Ireen van Itallie
Docent Hogeschool Rotterdam